Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407415

Promoción 731407415 Información oficial sobre el partido 731407415 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

fabrinho Alineación oficial del equipo 'fabrinho' en el partido 2 - 0 Los pinpines Alineación oficial del equipo 'Los pinpines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fabrinho Alineación oficial del equipo 'fabrinho' en el partido 1 - 1 Los pinpines Alineación oficial del equipo 'Los pinpines' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fabrinho

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Aitzol Berroztegieta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de fabrinho se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): fabrinho va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eladi Malivern va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sabino Elgebehere.
  • 242 Minuto 94 (Ocasión de contra por la izquierda): fabrinho van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 94, però Guillermo Menga va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de fabrinho Carl Ellis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sabino Elgebehere. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de fabrinho Joacim Bokell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sabino Elgebehere es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Aitzol Berroztegieta va xutar fora per a fabrinho, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de fabrinho, Alfredo Samper, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.

Los pinpines

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Manuel Gaínza va superar els defenses rivals per velocitat al minut 28 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Frometa de pinpines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kristijonas Revutas de pinpines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de pinpines Anselmo Cadeddu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Quílez Gallardo de pinpines va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Víctor Frometa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alfredo Samper va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de pinpines i 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de pinpines, Manuel Gaínza, col·locà la pilota just a les mans d'en Alfredo Samper. El marcador: 2 - 0.