Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407401

Promoción 731407401 Información oficial sobre el partido 731407401 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 3 - 0 Quatro Cerveza Alineación oficial del equipo 'Quatro Cerveza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ese Punto Bock Alineación oficial del equipo 'Ese Punto Bock' en el partido 2 - 2 Quatro Cerveza Alineación oficial del equipo 'Quatro Cerveza' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ese Punto Bock

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Raúl Balsalobre va treure un córner llarg cap al segon pal que en Oriol Cassoly, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Raúl Balsalobre va augmentar l'avantatge de Bocketes a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Raúl Balsalobre va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 72 de joc. Oriol Cassoly es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Oriol Cassoly de Bocketes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raúl Balsalobre, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Carlos Pera Madrazo de Bocketes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Quatro Cerveza

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amr Fouhami va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Edgardo Sáiz Lucas no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 51 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Sebastián Yapura amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ian 'Homer' Simpson va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.