Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407379

Promoción 731407379 Información oficial sobre el partido 731407379 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Deshacer el Mundo Alineación oficial del equipo 'Deshacer el Mundo' en el partido 4 - 1 Palmarense Alineación oficial del equipo 'Palmarense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deshacer el Mundo Alineación oficial del equipo 'Deshacer el Mundo' en el partido 4 - 1 Palmarense Alineación oficial del equipo 'Palmarense' en el partido
Tiene un resultado normal 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deshacer el Mundo

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Deshacer s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Pablo Muñoz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Iván Ena era molt més ràpid que el defensa Cristian Xinxó. Al minut 40, el jugador de Deshacer va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Deshacer va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rafael Medina Fábrega va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ricard Maria Bach es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pepe Chapartegui va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 90 en Pablo Muñoz ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Iván Ena el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Aioro Urazandi, el jugador de Deshacer va ser expulsat al minut 38.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Ena de Deshacer es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Palmarense

Goles Goles

  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats de Palmarense van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Miguel García-Cardo va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): László Páger va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): László Páger quasi aconsegueix empatar per Palmarense al minut 27, però David Martínez López va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Viktor Volodkin quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ciprian Agapie de Palmarense amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.