Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731407290

Promoción 731407290 Información oficial sobre el partido 731407290 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Safranar FC Alineación oficial del equipo 'Safranar FC' en el partido 6 - 4 Fabulous Napkins Alineación oficial del equipo 'Fabulous Napkins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Safranar FC Alineación oficial del equipo 'Safranar FC' en el partido 7 - 2 Fabulous Napkins Alineación oficial del equipo 'Fabulous Napkins' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Safranar FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Harald Alexander Sachsendorff sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Danny Copperthwaite que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Josep Àngel Farrés va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Safranar va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hans Saidou des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Safranar va aconseguir el 4 - 0 quan Hans Saidou va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Danny Copperthwaite, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Safranar.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Josep Àngel Farrés es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Danny Copperthwaite es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Àngel Farrés de Safranar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fabulous Napkins

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Fabulous van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 5 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Sergey Solovov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 62 del partit, anotant el 6 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Raúl López Dieguez.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats de Fabulous van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Felipe Lapuente Mínguez va anotar el 6 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Un mica després, Sergey Solovov de Fabulous va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 90, quan un error defensiu va deixar Raúl López Dieguez completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.