Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731406199

Amistoso (Int.) 731406199 Información oficial sobre el partido 731406199 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Dinamo Holderlin Alineación oficial del equipo 'Dinamo Holderlin' en el partido 5 - 6 Azure United Alineación oficial del equipo 'Azure United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dinamo Holderlin Alineación oficial del equipo 'Dinamo Holderlin' en el partido 3 - 2 Azure United Alineación oficial del equipo 'Azure United' en el partido
Tiene suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,8 % 19,3 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Holderlin

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Hermenegild Armengou va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Holderlin empatava el partit, 1 a 1, al minut 43.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Holderlin una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alberto Vello, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 44.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paul Cleland, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Holderlin se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 52.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Ilkka Lehmus va donar a Holderlin un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Paul Cleland de Holderlin empatava el partit: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alberto Vello va estar a punt d'empatar per a Holderlin quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gaetano Di Muoio va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Amill de Holderlin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Ezgal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Azure United

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luigi Pomes sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 37 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): United va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Çağtay Hemta, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Klaas Pribila que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 160 Minuto 71 (Gol de falta): United, al minut 71, van igualar el marcador a 3 - 3 gràcies a un bon llançament de falta de Ciro Gaborin.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pauli Österlund de United marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luigi Pomes es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a United prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 5 - 6 va ser en Stanisław Dembek.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Pauli Österlund va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pauli Österlund va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.