Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731405326

Amistoso (Int.) 731405326 Información oficial sobre el partido 731405326 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Racing del Pio Pio Alineación oficial del equipo 'Racing del Pio Pio' en el partido 0 - 3 T C Alineación oficial del equipo 'T C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing del Pio Pio Alineación oficial del equipo 'Racing del Pio Pio' en el partido 1 - 2 T C Alineación oficial del equipo 'T C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,9 % 65,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing del Pio Pio

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Felix ten Dam va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Felix ten Dam no s'ho podia creure.

T C

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Lee Fay va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Glauco Monterotti de T va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Michael Croom-Carter, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de T la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.