Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731397790

Amistoso (Int., RC) 731397790 Información oficial sobre el partido 731397790 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Troya C.D Alineación oficial del equipo 'Troya C.D' en el partido 4 - 3 Tus Windheim Alineación oficial del equipo 'Tus Windheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Troya C.D Alineación oficial del equipo 'Troya C.D' en el partido 3 - 5 Tus Windheim Alineación oficial del equipo 'Tus Windheim' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Troya C.D

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Ástor López Diaz de Troya va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Kjeld Thrysøe, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Troya va augmentar la diferència quan Kjeld Thrysøe no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Després de 90 minuts de partit, David Ruiz Ruiz igualava per Troya en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 100 gràcies a la jugada de Ástor López Diaz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Troya va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kjeld Thrysøe, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): El Troya ho intentava per la dreta per mitjà de Joaquín Cubo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tus Windheim

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de Windheim van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Berndt Achtelik va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 en Lukas Glasner va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Windheim prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Nemanja Marković.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Nic Fritz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 16, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 19, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ibardin Haltzueta va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Albert Venevtsev des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Ibardin Haltzueta va fer una estirada espectacular al minut 41, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Berndt Achtelik.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Paul Lotz va deixar a Ramon Bestard assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 261 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Nic Fritz va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Venevtsev de Windheim va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.