Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731396938

Amistoso (Int., RC) 731396938 Información oficial sobre el partido 731396938 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Hummeln im Hintern Alineación oficial del equipo 'Hummeln im Hintern' en el partido 4 - 0 CD Rota FC Alineación oficial del equipo 'CD Rota FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hummeln im Hintern Alineación oficial del equipo 'Hummeln im Hintern' en el partido 2 - 0 CD Rota FC Alineación oficial del equipo 'CD Rota FC' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hummeln im Hintern

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Timon Schmalzl sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Valentin Bünde que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Hummeln va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mahesh Sharma, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Valentin Bünde va incrementar l'avantatge de Hummeln amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Hummeln va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Timon Schmalzl des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ben Lukas Penzel va intentar anar-se'n per velocitat al minut 75 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

CD Rota FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Jesús Ruiz Corona va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Jesús Ruiz Corona va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pablo Maura va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marko Jug rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martín Ignacio Alauy de CDRota la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.