Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731394828

Amistoso (Int., RC) 731394828 Información oficial sobre el partido 731394828 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Disidentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Disidentes C.F.' en el partido 2 - 5 Piimänvalkeat Pingviinikuiskaajat Alineación oficial del equipo 'Piimänvalkeat Pingviinikuiskaajat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Disidentes C.F. Alineación oficial del equipo 'Disidentes C.F.' en el partido 2 - 6 Piimänvalkeat Pingviinikuiskaajat Alineación oficial del equipo 'Piimänvalkeat Pingviinikuiskaajat' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 85,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Disidentes C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, el Disidentes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Andos Muñabe, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Cosmin Belciugan es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Luka Malešević del Disidentes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Coscarate va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jindřich Kolesa va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Piimänvalkeat Pingviinikuiskaajat

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): PiPi van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 16, quan Jabulani Lekgwathi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Norbert Ulawski va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kristian Mäkelä de PiPi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 69 de partit.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Mikko Härkönen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Hero Bosklopper va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.