Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731394605

Amistoso (Int., RC) 731394605 Información oficial sobre el partido 731394605 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

UD Badalonian Alineación oficial del equipo 'UD Badalonian' en el partido 3 - 0 FC.JOGA MOCHITO Alineación oficial del equipo 'FC.JOGA MOCHITO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Badalonian Alineación oficial del equipo 'UD Badalonian' en el partido 2 - 0 FC.JOGA MOCHITO Alineación oficial del equipo 'FC.JOGA MOCHITO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Badalonian

Goles Goles

  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Corria el minut 53, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. UDBAD s'avançava en el marcador després que en Rafael Oprea xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): Rafael Oprea va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 67 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): Henrick Thomas va deixar patent la seva inexperiència al minut 81, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Josip Gverić va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 0 per a UDBAD.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del UDBAD va deixar en bona posició a en Gonzalo Verdeces per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 39 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rafael Oprea va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Rembrandt Fabritius ja els havia advertit que el porter contrari, en Boumedienne Kassab, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Rafael Oprea es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

FC.JOGA MOCHITO

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 27 minuts, el FC.JOGA va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): FC.JOGA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 89, però Romain Arnault va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Freddy Puren de FC.JOGA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.