Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731393976

Amistoso 731393976 Información oficial sobre el partido 731393976 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Valencia Bats CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Bats CF' en el partido 1 - 1 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia Bats CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Bats CF' en el partido 0 - 2 MAC Undercity Alineación oficial del equipo 'MAC Undercity' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Bats CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Jordi Vantolrà estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lounès Soullami va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valencia, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Lounès Soullami va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

MAC Undercity

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Undercity prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manuel Joaquim Simões.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Renato Leitao. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Roman Švehlan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Roman Švehlan de Undercity, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Antonio Conversano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Liébana de Undercity es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Trueba de Undercity va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.