Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731393921

Amistoso (Int.) 731393921 Información oficial sobre el partido 731393921 en Hattrick

15.05.2024 08:00:00

Cen Cen Spor Klubü Alineación oficial del equipo 'Cen Cen Spor Klubü' en el partido 2 - 3 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cen Cen Spor Klubü Alineación oficial del equipo 'Cen Cen Spor Klubü' en el partido 1 - 5 Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cen Cen Spor Klubü

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CCK eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 21, Rıza Andaç va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 els aficionats van embogir quan en Mustafa Uygar Kerimoğlu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de CCK.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sarp Bozoba va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Raúl Maestro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Rıza Andaç del CCK ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Oliver Torres Fontes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 82. L'anotador per Plegamans va ser Lucián Cucaller, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Plegamans va ser finalitzada des de l'esquerra per Oliver Torres Fontes al minut 85. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carlos Ruiz Vadillo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ramon Bolet que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Gerard Crua va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Volkan Uludağ va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.