Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731393832

Amistoso (Int.) 731393832 Información oficial sobre el partido 731393832 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 0 - 7 Biebricher Kickers Alineación oficial del equipo 'Biebricher Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Señor Roca Alineación oficial del equipo 'Señor Roca' en el partido 0 - 6 Biebricher Kickers Alineación oficial del equipo 'Biebricher Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señor Roca

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Señor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Oleksandr Aprishko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Strahinja Barović de Señor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jesús Balsa, el jugador de Señor va ser expulsat al minut 24.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Donat de Señor es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Biebricher Kickers

Goles Goles

  • 174 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Henning Saurma va llençar el penal ras arran de pal.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Henning Saurma sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Horst-Dieter Varendorff que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, José Viriato Lara va augmentar l'avantatge de Kickers a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de José Viriato Lara des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Kickers va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kristian Raiss, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Karsten Schlinkmeier que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kickers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Imanuel Schweinsteiger es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Brendon Streiffert va augmentar l'avantatge de Kickers a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Brendon Streiffert al minut 14, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Kickers va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kristian Raiss s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Brendon Streiffert va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Benjamin Suhard. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Brendon Streiffert després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paco Almendras va poder desviar-lo a córner.