Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731390264

Amistoso (Int., RC) 731390264 Información oficial sobre el partido 731390264 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

SETATEAMB Alineación oficial del equipo 'SETATEAMB' en el partido 1 - 3 Manchester United Szczytno Alineación oficial del equipo 'Manchester United Szczytno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SETATEAMB Alineación oficial del equipo 'SETATEAMB' en el partido 1 - 4 Manchester United Szczytno Alineación oficial del equipo 'Manchester United Szczytno' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SETATEAMB

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els seguidors del SETATEAMB van tornar a saltar d'alegria al minut 79. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Eduard Cherkassov que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a SETATEAMB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giuseppino Santori, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Manchester United Szczytno

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Radek Bromboszcz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Szczytno.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Radek Bromboszcz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Szczytno, Albin Bielat, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Edward Rybaczyk va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Szczytno va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Petre Sâncrăian va desviar el xut final de Bartłomiej Olas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Petre Sâncrăian, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Konstantyn Liebner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Bogusław Posłuszna quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Petre Sâncrăian, però la pilota va topar amb el travesser.