Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731389416

Amistoso (Int., RC) 731389416 Información oficial sobre el partido 731389416 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

A.C. Jérica Alineación oficial del equipo 'A.C. Jérica' en el partido 3 - 1 Driske Alineación oficial del equipo 'Driske' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Jérica Alineación oficial del equipo 'A.C. Jérica' en el partido 2 - 0 Driske Alineación oficial del equipo 'Driske' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Jérica

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Paolo Warendorf va donar a Jérica un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 25 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Jérica. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Michael Schmeissner xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Jérica va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pedro Pimenta Pereira des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fredrick Billius al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joachim Massaro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jérica a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Leopoldo Salvatore va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Driske

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Driske va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Simon Maček, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jens-Thomas Münch que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Driske va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mohammed Lotfy va sortir per sobre el travesser.