Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731387315

Amistoso (Int.) 731387315 Información oficial sobre el partido 731387315 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Madrona FC Alineación oficial del equipo 'Madrona FC' en el partido 0 - 3 Regio B Fox Alineación oficial del equipo 'Regio B Fox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Madrona FC Alineación oficial del equipo 'Madrona FC' en el partido 0 - 1 Regio B Fox Alineación oficial del equipo 'Regio B Fox' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrona FC

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Madrona van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Amadeu Matos no va ser gens encertat.

Regio B Fox

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Regio es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Edilio Bozzolan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Regio augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ferenc Keszler es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 54 de partit va donar a Regio l'avantatge per 0 - 3. Wilmar La Rosa en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Bert Dahliensteg quasi marca en una jugada assajada de córner que Ferenc Keszler havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antti Leiponen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marino Caramelli, als 21 minuts, va fallar per ben poc.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Antti Leiponen no va ser aprofitada per en Edilio Bozzolan que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Edilio Bozzolan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Cortés, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marino Caramelli de Regio es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alex Taus de Regio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.