Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731387000

Amistoso 731387000 Información oficial sobre el partido 731387000 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Nueva Rumansa F.C Alineación oficial del equipo 'Nueva Rumansa F.C' en el partido 1 - 2 Carmelitas F.C Alineación oficial del equipo 'Carmelitas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nueva Rumansa F.C Alineación oficial del equipo 'Nueva Rumansa F.C' en el partido 1 - 1 Carmelitas F.C Alineación oficial del equipo 'Carmelitas F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,6 % 25,6 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nueva Rumansa F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Rumansa va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Mario Irauqui va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Brian White, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Carmelitas F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Carmelitas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Henri Cools, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 170 Minuto 72 (Gol de falta): Slave Dimitrovski va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 72. 1 - 2 per a Carmelitas.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Henri Cools de Carmelitas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Agamemnonas Fratzetis quasi marca en una jugada assajada de córner que Mario Skelin havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Slave Dimitrovski al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Carlos Vielva va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Vladislav Jovanović quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Henri Cools va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eugen Rontescu, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eugen Rontescu va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.