Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731385617

Amistoso (Int., RC) 731385617 Información oficial sobre el partido 731385617 en Hattrick

15.05.2024 18:05:00

FC KRZYŻAK Muchobór Mały Alineación oficial del equipo 'FC KRZYŻAK Muchobór Mały' en el partido 2 - 4 Carcassonne XI Alineación oficial del equipo 'Carcassonne XI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC KRZYŻAK Muchobór Mały Alineación oficial del equipo 'FC KRZYŻAK Muchobór Mały' en el partido 0 - 8 Carcassonne XI Alineación oficial del equipo 'Carcassonne XI' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KRZYŻAK Muchobór Mały

Goles Goles

  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alfred Stramski trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Władysław Włodek va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Muchobór empatava el partit, 2 a 2, al minut 57.

Carcassonne XI

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Carcassonne va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Jorge Díaz.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Kostadin Petkov va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Carcassonne.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): Carcassonne va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Jorge Díaz va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Enzo Feruglio va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Edmund Sosiński, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enzo Feruglio no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Fabian Thelen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Edmund Sosiński, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Jorge Díaz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Edmund Sosiński va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Ureba va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.