Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731385541

Amistoso (Int.) 731385541 Información oficial sobre el partido 731385541 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

atletic scorpion Alineación oficial del equipo 'atletic scorpion' en el partido 1 - 6 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
atletic scorpion Alineación oficial del equipo 'atletic scorpion' en el partido 0 - 9 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletic scorpion

Goles Goles

  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Eser Deren de scorpion va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Mulya Saenun de scorpion es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 31, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvatore Ozzella de scorpion va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Simone Versari de scorpion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

river argenta

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de argenta Bernard Meiser va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Georgiy Zamarenov va augmentar l'avantatge de argenta a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Timothée Castelle de argenta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Bernard Meiser va augmentar l'avantatge de argenta a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Vadim Spiryanov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 0 - 5 per a argenta.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vadim Spiryanov de argenta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del argenta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vadim Spiryanov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Georgiy Zamarenov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Toni Marcocci, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el argenta va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Georgiy Zamarenov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Georgiy Zamarenov de argenta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.