Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384716

Amistoso (Int., RC) 731384716 Información oficial sobre el partido 731384716 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Mülsengrund Rangers 09 Alineación oficial del equipo 'Mülsengrund Rangers 09' en el partido 6 - 1 Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mülsengrund Rangers 09 Alineación oficial del equipo 'Mülsengrund Rangers 09' en el partido 3 - 0 Aletxo Football Alineación oficial del equipo 'Aletxo Football' en el partido
Tiene bastante suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mülsengrund Rangers 09

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 13, el Mülsengrund va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Winfred Buchenau, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mülsengrund a 2 - 0. Christoph-Franz Griessl va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Mülsengrund va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Reinmar Buttlar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Dirk Hausmann va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 41 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 1.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Mülsengrund va obtenir un penal al minut 47, que va llançar a la perfecció Dirk Hausmann. 5 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Jens Zieroth va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Winfred Buchenau va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Reinmar Buttlar per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Octavian Prundar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Football. La jugada d'estratègia del Mülsengrund per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Karl-Dieter auf der Wasch va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Al minut 91 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jens Zieroth de Mülsengrund va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Klaus-Ulrich Antkowiak de Mülsengrund va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Aletxo Football

Goles Goles

  • 154 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Rodrigo Equióiz va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Luis Villa Calzadilla ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 208 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gastón Salabert de Football va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jure Ukič que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Sancho de Football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.