Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383722

Amistoso (Int., RC) 731383722 Información oficial sobre el partido 731383722 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

ammazzalamazza Alineación oficial del equipo 'ammazzalamazza' en el partido 3 - 4 Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ammazzalamazza Alineación oficial del equipo 'ammazzalamazza' en el partido 2 - 4 Bullerengue F.C. Alineación oficial del equipo 'Bullerengue F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,6 % 65,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ammazzalamazza

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Odoacre Mengoli va donar a ammazzalamazza un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bullerengue. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Theo Haiss la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ammazzalamazza es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 71.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 83, Mark Lavett de ammazzalamazza empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Gigio Bellintani va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): ammazzalamazza va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Alfredo Capocasa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Capocasa de ammazzalamazza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bullerengue F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bullerengue van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Atxuri Okendo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Bullerengue va ser finalitzada des de l'esquerra per Bachir Diday al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 77, quan Pietro Iotti va posar els visitants Bullerengue per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 96 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Hartz Aldabe va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Bullerengue va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hartz Aldabe es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Vicente Miralles va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Franco Acerbi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Atxuri Okendo de Bullerengue la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bachir Diday es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.