Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382997

Amistoso (Int., RC) 731382997 Información oficial sobre el partido 731382997 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

equipo de papel Alineación oficial del equipo 'equipo de papel' en el partido 2 - 4 Grünerløkka Devils Alineación oficial del equipo 'Grünerløkka Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
equipo de papel Alineación oficial del equipo 'equipo de papel' en el partido 1 - 4 Grünerløkka Devils Alineación oficial del equipo 'Grünerløkka Devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipo de papel

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): equipo va reduir el marcador al minut 53 a 1 - 3 quan Filiep Donckerwolke va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): equipo va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Iselín Pereira, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Filiep Donckerwolke que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mark Dallmer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Kadir El-Edwan, als 20 minuts, va fallar per ben poc.
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Filiep Donckerwolke no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jaco Weerman i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a equipo, però el xut de Heitor Centoira va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): equipo va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Andrei-Ionuţ Craiu va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaco Weerman va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Grünerløkka Devils

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Snorre Amundsen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aloïs Pellegrin va augmentar l'avantatge de Grünerløkka a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Grünerløkka per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 33. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sven-Bengt Rodstål. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Grünerløkka l'avantatge per 2 - 4. Eirik Strand en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan Rosseland que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.