Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382337

Amistoso (Int., RC) 731382337 Información oficial sobre el partido 731382337 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Atlético Pandingo Alineación oficial del equipo 'Atlético Pandingo' en el partido 1 - 3 Vianen FC Alineación oficial del equipo 'Vianen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Pandingo Alineación oficial del equipo 'Atlético Pandingo' en el partido 1 - 2 Vianen FC Alineación oficial del equipo 'Vianen FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Pandingo

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Atlético, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Moritz Ostermaier per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Paco Vera va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Oriol Rubert, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerardo Orense, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Moritz Ostermaier va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Vera estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que José María Noya, als 87 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Mario Rodrigo Vigón de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Vianen FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 79 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Paolo Kraster de Vianen marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marco Leeman va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 88 de partit va donar a Vianen l'avantatge per 1 - 3. Wilmar van Lente en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Vianen va estar a punt d'arribar en un córner. En Marco Leeman va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Vianen van sortir al contraatac al minut 40, però Sakıp Anlı va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Paolo Kraster va fer una jugada per la banda esquerra, però Benedicto Meléndez va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Vianen creava perill des de la dreta al minut 51, però en Benedicto Meléndez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Wilmar van Lente desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodney Oudshoorn de Vianen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.