Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382022

Amistoso (Int.) 731382022 Información oficial sobre el partido 731382022 en Hattrick

15.05.2024 16:45:00

FC Traktor Viðareiði Alineación oficial del equipo 'FC Traktor Viðareiði' en el partido 6 - 2 GatPact Alineación oficial del equipo 'GatPact' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Traktor Viðareiði Alineación oficial del equipo 'FC Traktor Viðareiði' en el partido 5 - 2 GatPact Alineación oficial del equipo 'GatPact' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Traktor Viðareiði

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Traktor va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Magnús Hreiðarsson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Erkki Petäjäkangas de Traktor aconseguir un gol al minut 54 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Traktor va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Valther Høj, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Traktor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mika Könni progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hildimundur Gunnarsson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): El gol de falta de Miikka Heino sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 88 i ampliar l'avantatge de Traktor a 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Traktor va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Miikka Heino va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

GatPact

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 14 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Abdelwarith Razani.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Florent Garcia van servir per superar a l'últim defensor, en Hildimundur Gunnarsson. Tot va acabar amb el 5 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de GatPact cantant "Florent Garcia selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pierre Suffo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Camille Mourot de GatPact va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.