Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380598

Amistoso 731380598 Información oficial sobre el partido 731380598 en Hattrick

15.05.2024 21:50:00

AD Salpicão Alineación oficial del equipo 'AD Salpicão' en el partido 1 - 4 Racing Ilha Negra Alineación oficial del equipo 'Racing Ilha Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AD Salpicão Alineación oficial del equipo 'AD Salpicão' en el partido 0 - 4 Racing Ilha Negra Alineación oficial del equipo 'Racing Ilha Negra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Salpicão

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Amadeu Marques va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Salpicão empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Raul de Freitas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Salpicão per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abílio Pega, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Catarino Silva va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Racing Ilha Negra

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Augusto Escalante va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Augusto Escalante quedar desmarcat i marcar per a Racing al minut 51. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Miguel André Ferreira Viegas va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Racing.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Racing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en João Gomes Barros, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Nélson Dias, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tanguy Marques no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tanguy Marques de Racing, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Tanguy Marques de Racing va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Ferdi Šoltes de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Gomes Barros.