Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731378153

Amistoso (Int., RC) 731378153 Información oficial sobre el partido 731378153 en Hattrick

14.05.2024 21:00:00

STEVES DESTROYERS Alineación oficial del equipo 'STEVES DESTROYERS' en el partido 2 - 0 Firulais ha vuelto Alineación oficial del equipo 'Firulais ha vuelto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
STEVES DESTROYERS Alineación oficial del equipo 'STEVES DESTROYERS' en el partido 2 - 0 Firulais ha vuelto Alineación oficial del equipo 'Firulais ha vuelto' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEVES DESTROYERS

Goles Goles

  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Diego Trillo va anar directament als peus de Günther Köngeter que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Günther Köngeter va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Günther Köngeter va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DESTROYERS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kenny Quarry va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Joffrey Martin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Diego Trillo del DESTROYERS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stephan Klamm! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a DESTROYERS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 程 (Cheng) 峡宇 (Xiayu), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Diego Trillo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de DESTROYERS.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Günther Köngeter va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 289 Minuto 78 (Ocasión evento especial): En Günther Köngeter, al minut 78 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Federico Soler Turmo el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Trillo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 程 (Cheng) 峡宇 (Xiayu) de DESTROYERS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Firulais ha vuelto

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karim Koshkeeraan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Firulais va anar a parar a la dreta de l'atac on en Quiriaco Ferrer Fuentes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Firulais van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Joaquín Gutiérrez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quiriaco Ferrer Fuentes.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quiriaco Ferrer Fuentes va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Firulais va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.