Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731377529

Amistoso (Int.) 731377529 Información oficial sobre el partido 731377529 en Hattrick

15.05.2024 22:50:00

Dynhamo Alineación oficial del equipo 'Dynhamo' en el partido 6 - 2 CQHKP FC Alineación oficial del equipo 'CQHKP FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Dynhamo Alineación oficial del equipo 'Dynhamo' en el partido 10 - 1 CQHKP FC Alineación oficial del equipo 'CQHKP FC' en el partido
Es un cenizo 10.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynhamo

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 38 gràcies a la jugada de Fernando Zurieta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dynhamo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ramón María Villamil progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dirk Leupp ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dynhamo es posava per davant 3 a 2.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Gihozo Hecq va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Ramón María Villamil va incrementar l'avantatge de Dynhamo amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Enrique Ordaz va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 84 el resultat passava a ser de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Enrique Ordaz va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Dynhamo va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Christoph Büttikofer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón María Villamil.

CQHKP FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Christoph Büttikofer no va poder aturar 王 (Wang) 其笙 (Qisheng) de CQHKP, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 43 el 2 - 1.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en 陈 (Chen) 邦龙 (Banglong) va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de 王 (Wang) 其笙 (Qisheng) quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, 杜 (Du) 勇宏 (Yonghong) de CQHKP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.