Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376971

Amistoso (Int.) 731376971 Información oficial sobre el partido 731376971 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Cahima Alineación oficial del equipo 'Cahima' en el partido 1 - 2 Kleincarsdorf SGD Alineación oficial del equipo 'Kleincarsdorf SGD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cahima Alineación oficial del equipo 'Cahima' en el partido 0 - 3 Kleincarsdorf SGD Alineación oficial del equipo 'Kleincarsdorf SGD' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cahima

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Cahima no perdien la fe, i al minut 78 del partit, Ignacio Escobar va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Cahima van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ignacio Escobar no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cahima va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Escobar, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arthur Moore de Cahima es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kleincarsdorf SGD

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Krzysztof Ściborowski va treure un córner llarg cap al segon pal que en Simo Rautio, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Davide Masiero encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Marko Radosavljević només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Thorben Ruppelt va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ralf Früh va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marko Radosavljević. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Simo Rautio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Krzysztof Ściborowski quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Echenagusia, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thorben Ruppelt de Kleincarsdorf es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.