Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731376655

Amistoso (Int.) 731376655 Información oficial sobre el partido 731376655 en Hattrick

15.05.2024 16:30:00

Pricom Alineación oficial del equipo 'Pricom' en el partido 3 - 0 Optimus Alineación oficial del equipo 'Optimus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pricom Alineación oficial del equipo 'Pricom' en el partido 2 - 0 Optimus Alineación oficial del equipo 'Optimus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pricom

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Corria el minut 7, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Pricom s'avançava en el marcador després que en Ian Van Gilse xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pricom va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lorenzo Di Pasquale progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Pricom va augmentar la diferència quan Axel Månsson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Nicola Lopedote haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pricom al minut 22.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ian Van Gilse va rematar alt.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Pricom tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ian Van Gilse ho va intentar al minut 80 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Axel Månsson de Pricom va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Optimus

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 54 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vladimiro Munguía, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hermann Vülow de Optimus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.