Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731373778

Amistoso (Int., RC) 731373778 Información oficial sobre el partido 731373778 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Piumazzese Alineación oficial del equipo 'Piumazzese' en el partido 3 - 2 A.D. Peñagrande Alineación oficial del equipo 'A.D. Peñagrande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piumazzese Alineación oficial del equipo 'Piumazzese' en el partido 2 - 1 A.D. Peñagrande Alineación oficial del equipo 'A.D. Peñagrande' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piumazzese

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Reno Terrin de Piumazzese va demostrar les seves habilitats al minut 57 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 75. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Tejo Krajnc va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tejo Krajnc va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Sandro Cortonesi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sandro Cortonesi va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Javier Villazán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 105 per blocar una centrada d'en Tejo Krajnc va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Piumazzese.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Silvano Lande de Piumazzese va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Reno Terrin va xutar fora per a Piumazzese, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Guarino Fanfara anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Piumazzese.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Liborio Del Giudice de Piumazzese va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Piumazzese Silvano Lande, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Javier Villazán. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Piumazzese, Sandro Cortonesi, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier Villazán. El marcador: 3 - 2.

A.D. Peñagrande

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Peñagrande va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 32. Sică Dimieru va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Mari Rosales va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Guarino Fanfara va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel Mari Rosales, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Sică Dimieru de Peñagrande, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Javier Villazán xutant per a Peñagrande va fer anar la pilota just on la volia, però Guarino Fanfara, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Peñagrande Eladio Seco va intentar enganyar Guarino Fanfara amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Mauregato Celdrán de Peñagrande va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Félix Rueda Marín, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Guarino Fanfara va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Peñagrande i 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Thanos Mexis de Peñagrande anava molt fort i col·locat però Guarino Fanfara no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.