Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372823

Amistoso (Int.) 731372823 Información oficial sobre el partido 731372823 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido 5 - 0 Llibertat Calonge USA Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge USA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Llibertat Calonge Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge' en el partido 7 - 0 Llibertat Calonge USA Alineación oficial del equipo 'Llibertat Calonge USA' en el partido
Tiene mala suerte 6.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llibertat Calonge

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Llibertat1 contenien la respiració mentre en Diego Cabello s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): David Cámara de Llibertat1 va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Llibertat1 va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valdo Lariño progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Valdo Lariño va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Llibertat1 va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jaume Pont des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Diego Cabello va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Llibertat1 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Valdo Lariño gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Duncan Davis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valdo Lariño va rematar alt.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Biel Mas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Valdo Lariño es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Llibertat Calonge USA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Llibertat2 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Saul Artis, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mitchell Kiesel de Llibertat2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.