Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372439

Amistoso (Int., RC) 731372439 Información oficial sobre el partido 731372439 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

FeDeRiNeS Alineación oficial del equipo 'FeDeRiNeS' en el partido 1 - 3 Lazio TGV Alineación oficial del equipo 'Lazio TGV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FeDeRiNeS Alineación oficial del equipo 'FeDeRiNeS' en el partido 3 - 1 Lazio TGV Alineación oficial del equipo 'Lazio TGV' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FeDeRiNeS

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Enrique Haitze va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. FeDeRiNeS empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): FeDeRiNeS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcial Martínez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Jacinto Ara no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Oriol Moyà va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Anzelm Máté. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Abdelraffar Imadi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FeDeRiNeS.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de FeDeRiNeS Ionuţ Banţa quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jacinto Ara hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Elias Jeremy Bitterhof de FeDeRiNeS va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jacinto Ara no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Bogotá de FeDeRiNeS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lazio TGV

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Lazio agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Doru Bucătaru amb mestria.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Lazio sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Anzelm Máté va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ciprian Haida va augmentar l'avantatge de Lazio a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jeffrey Garrard al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Mihail Petrov de Lazio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ciprian Haida.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Ciprian Haida de l'equip Lazio, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.