Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372172

Amistoso (Int.) 731372172 Información oficial sobre el partido 731372172 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido 8 - 1 CLUBE DOS CRIAS FC Alineación oficial del equipo 'CLUBE DOS CRIAS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Cogollos F.C Alineación oficial del equipo 'Cogollos F.C' en el partido 10 - 0 CLUBE DOS CRIAS FC Alineación oficial del equipo 'CLUBE DOS CRIAS FC' en el partido
Tiene mala suerte 9.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cogollos F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Giuseppe Galeota va donar a Cogollos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Cogollos va augmentar la diferència quan Saverio Gunsch no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giuseppe Galeota va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Cogollos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Práxedes Bejes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Práxedes Bejes va incrementar l'avantatge de Cogollos amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Cogollos al minut 70, que va llançar ajustat al pal en Xaver Trurig. 6 - 1 pels locals.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Xaver Trurig va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 78 que va ampliar l'avantatge pels locals: 7 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Cogollos va aconseguir el 8 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Práxedes Bejes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Práxedes Bejes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cogollos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saverio Gunsch de Cogollos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CLUBE DOS CRIAS FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CRIAS FC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Iulian Codreanu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Wendrick Teotônio va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Alessandro Riguzzi el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cătălin Dârloşan de CRIAS FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.