Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731372025

Amistoso (Int., RC) 731372025 Información oficial sobre el partido 731372025 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Ein Heldenteam im Aufbau Alineación oficial del equipo 'Ein Heldenteam im Aufbau' en el partido 3 - 0 F.C. PROPHARMA Alineación oficial del equipo 'F.C. PROPHARMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ein Heldenteam im Aufbau Alineación oficial del equipo 'Ein Heldenteam im Aufbau' en el partido 5 - 0 F.C. PROPHARMA Alineación oficial del equipo 'F.C. PROPHARMA' en el partido
Tiene mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ein Heldenteam im Aufbau

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ralph Basdorf, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PROPHARMA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marek Borduch la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Heldenteam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 53.
  • 130 Minuto 54 (Gol de falta): Als 54 minuts, Alexander Hildenbrand va ampliar l'avantatge de Heldenteam amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PROPHARMA. La jugada d'estratègia del Heldenteam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nils Mellech va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Ralph Basdorf gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matan Haklai va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Nils Mellech, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabrizio Nones de Heldenteam es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. PROPHARMA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PROPHARMA, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Furkat Kiyal Uulu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): Zoltán Belényi va marxar per velocitat al minut 57 i va fer una passada de la mort a Felix Erding, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chanan Zada de PROPHARMA es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Zvika Tzror de PROPHARMA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.