Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731368836

Amistoso (Int.) 731368836 Información oficial sobre el partido 731368836 en Hattrick

15.05.2024 22:50:00

Inter de Rilan Alineación oficial del equipo 'Inter de Rilan' en el partido 2 - 4 Bottle Opener Alineación oficial del equipo 'Bottle Opener' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Inter de Rilan Alineación oficial del equipo 'Inter de Rilan' en el partido 4 - 3 Bottle Opener Alineación oficial del equipo 'Bottle Opener' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,3 % 25,8 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Rilan

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rolands Žabotinskis va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Roberto Giannerini la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Inter va ser Facundo Castellanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 38 podia haver acabat en gol, però Wolter Hattu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): David Israel Victoriano de Inter va intentar batre la porteria rival al minut 77 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Saúl Monsalve de Inter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bottle Opener

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Maksim Kulachenko de Bottle va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 75, quan Denys Bairak va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador de Bottle Aker Astilla va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 76 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Bottle amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Knud Lutterbach, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Aker Astilla va servir per deixar enrere el gegant César Martin al minut 57, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abelardo Vaquero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.