Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366847

Amistoso (Int.) 731366847 Información oficial sobre el partido 731366847 en Hattrick

15.05.2024 20:00:00

Stoned Knox FC Alineación oficial del equipo 'Stoned Knox FC' en el partido 2 - 5 Mamman Pojat Alineación oficial del equipo 'Mamman Pojat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Stoned Knox FC Alineación oficial del equipo 'Stoned Knox FC' en el partido 3 - 7 Mamman Pojat Alineación oficial del equipo 'Mamman Pojat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoned Knox FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Hyago Chaves Queirós s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Dologhon Mönkhjargal entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Stoned, un peu providencial d'en Toni Såg va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Toni Såg hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Taavi Oja va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dologhon Mönkhjargal va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Zalán Mikecs va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dologhon Mönkhjargal de Stoned la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Taavi Oja de Stoned amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mamman Pojat

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Arsi Tähkävuori que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Pojat es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Dan Toropainen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Amadeo Cueto va augmentar l'avantatge de Pojat a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pojat, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Amadeo Cueto va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 4.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Pauli Hirvonen va augmentar l'avantatge de Pojat a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jooa Grönholm va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ulf Tuvskog rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ulf Tuvskog de Pojat va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Fragoso.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jooa Grönholm de Pojat es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.