Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366583

Amistoso (Int., RC) 731366583 Información oficial sobre el partido 731366583 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 4 - 1 Dinamo Magic Alineación oficial del equipo 'Dinamo Magic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 2 - 0 Dinamo Magic Alineación oficial del equipo 'Dinamo Magic' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Zelandonii contenien la respiració mentre en Santi Navarro Ategui s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Zelandonii va ser Guillermo Mieres.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Zelandonii i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 81 minuts de joc. Mentre en Santi Navarro Ategui el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Endrike Undurain la va rematar Ander Valderrama amb una magnífica volea que va fer pujar per a Zelandonii el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Endrike Undurain va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zelandonii.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Ander Valderrama de Zelandonii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Edgar Paredes de Zelandonii es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dinamo Magic

Goles Goles

  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paolo Macavero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Özkan Savatlı la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Dinamo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Özkan Savatlı va quedar-se sol davant el porter Nicolás Pozo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Jonathan Schifferle va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.