Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731366154

Amistoso (Int., RC) 731366154 Información oficial sobre el partido 731366154 en Hattrick

15.05.2024 12:45:00

fk Revolt Alineación oficial del equipo 'fk Revolt' en el partido 8 - 0 The Crazy Sinigang Alineación oficial del equipo 'The Crazy Sinigang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
fk Revolt Alineación oficial del equipo 'fk Revolt' en el partido 9 - 0 The Crazy Sinigang Alineación oficial del equipo 'The Crazy Sinigang' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fk Revolt

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Oltan Shirka, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Revolt pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dominik Szudár va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Matija Teodorović va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Matija Teodorović va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Revolt a 5 - 0. Dimitrije Isailović va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): En Dimitrije Isailović entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Revolt, un peu providencial d'en Antony Paterson va situar el 6-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Revolt va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Novak Kondić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Issa Chodaton es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Oltan Shirka es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Revolt van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Oltan Shirka, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Revolt va estar a punt d'arribar en un córner. En Uroš Petrović va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Issa Chodaton, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antony Paterson de Revolt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Crazy Sinigang

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fred Burkey de Sinigang va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Marlo Reyes que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Virgilio Parreño de Sinigang amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.