Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731365639

Amistoso (Int., RC) 731365639 Información oficial sobre el partido 731365639 en Hattrick

15.05.2024 12:45:00

erzebet Alineación oficial del equipo 'erzebet' en el partido 4 - 3 Ibras Team Alineación oficial del equipo 'Ibras Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
erzebet Alineación oficial del equipo 'erzebet' en el partido 5 - 1 Ibras Team Alineación oficial del equipo 'Ibras Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

erzebet

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El erzebet sempre confia amb les genialitats d'en Lazar Radojković; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): erzebet va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 44 Sebastiaan Vrijhoeven va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lazar Radojković ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, erzebet es posava per davant 3 a 2.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Lazar Radojković va donar a erzebet un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): erzebet va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Vidaković en un 1 contra 1 amb el porter Gilbert Gotter, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 41 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Elliott Martell va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Sebastiaan Vrijhoeven de erzebet gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): erzebet va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Sebastiaan Vrijhoeven va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rob Hau de erzebet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ibras Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): Felipe Peñuela va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Ibras va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ferran Feixó, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Paolo Crivellaro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Ibras van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 65, quan Mauro Leboráns va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Ferran Feixó, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paolo Crivellaro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Pedro Tomás Aspiazu de Ibras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.