Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731364585

Amistoso (Int., RC) 731364585 Información oficial sobre el partido 731364585 en Hattrick

15.05.2024 18:05:00

Opocznianka Alineación oficial del equipo 'Opocznianka' en el partido 0 - 2 Cuenca Atletica Alineación oficial del equipo 'Cuenca Atletica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Opocznianka Alineación oficial del equipo 'Opocznianka' en el partido 2 - 6 Cuenca Atletica Alineación oficial del equipo 'Cuenca Atletica' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Opocznianka

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Opocznianka Mikhail Podogov quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Chinmay Patil l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikhail Podogov de Opocznianka amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dominik Budynek de Opocznianka va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cuenca Atletica

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Atletica Jansugh Bitiashvili va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Christiaan Vennema va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Atletica al minut 12, però el xut de Fernando Madera va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Ignacio Velasco quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dominick Olislagers, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 290 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Damián Patrón va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Velasco. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Dominick Olislagers va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Fernando Madera que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Fernando Madera al minut 65.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Damián Patrón va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Christiaan Vennema es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.