Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361776

Amistoso (Int.) 731361776 Información oficial sobre el partido 731361776 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

cebollinos Alineación oficial del equipo 'cebollinos' en el partido 2 - 1 Hajvet Alineación oficial del equipo 'Hajvet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cebollinos Alineación oficial del equipo 'cebollinos' en el partido 1 - 3 Hajvet Alineación oficial del equipo 'Hajvet' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cebollinos

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): cebollinos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Maarten Van Herp va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Als 48 minuts de joc, els nois de cebollinos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David Idiáquez augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Diego Galíndez va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 23. En David Idiáquez va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): cebollinos van sortir al contraatac al minut 65, però Santiago Jovellar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Janne Astola de cebollinos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Santiago Jovellar de cebollinos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Hajvet

Goles Goles

  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Johan Drakner va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Peter Muthigani, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Hajvet va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Mathieu Kiep va quedar-se sol davant el porter Xurxo Sada, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Anders Enebo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Hajvet va estar a punt d'empatar al 57 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Reinhold Mathiasson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Florent Proisy al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Peter Muthigani quasi aconsegueix empatar per Hajvet al minut 89, però Ignacio Ericeq va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.