Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361732

Amistoso (Int., RC) 731361732 Información oficial sobre el partido 731361732 en Hattrick

15.05.2024 17:25:00

SPM/Lecce Alineación oficial del equipo 'SPM/Lecce' en el partido 2 - 5 Iso-Heikkilän Reipas Alineación oficial del equipo 'Iso-Heikkilän Reipas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPM/Lecce Alineación oficial del equipo 'SPM/Lecce' en el partido 2 - 1 Iso-Heikkilän Reipas Alineación oficial del equipo 'Iso-Heikkilän Reipas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPM/Lecce

Goles Goles

  • 104 Minuto 65 (Gol de penalti): SPM/Lecce aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Lars Rosenkilde al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Lars Rosenkilde va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a SPM/Lecce: 2 a 3 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SPM/Lecce Ethan Grimonprez quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Desmond Besters l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Iso-Heikkilän Reipas

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joonas Virtanen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Iso-Heikkilän va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jean-Manuel Crette, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tejs Munk que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Lionnel Madec va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador Daniel Boşca de Iso-Heikkilän es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 4 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Iso-Heikkilän augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tejs Munk es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Iso-Heikkilän va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antti-Pekka Loppi va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Simon Vistisen al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 76, el Iso-Heikkilän estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Simon Vistisen va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.