Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731361166

Amistoso (Int., RC) 731361166 Información oficial sobre el partido 731361166 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido 0 - 3 PFC Almaty United Alineación oficial del equipo 'PFC Almaty United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Vayadolor C. F. Alineación oficial del equipo 'Real Vayadolor C. F.' en el partido 1 - 2 PFC Almaty United Alineación oficial del equipo 'PFC Almaty United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vayadolor C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pucela va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Martín Prat va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pucela Abdessalam Gargou quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Emanuel Zrník l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Guiluz de Pucela es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Ortiz Manuel de Pucela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PFC Almaty United

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Vladislav Kriško donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Almaty va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Mechislav Shurmin va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Giancarlo Decandia va augmentar l'avantatge de Almaty a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Mechislav Shurmin va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 19. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Almaty, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Hans Pieter Verpoucke va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Semen Potolov, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Semen Potolov va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.