Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359944

Amistoso (Int., RC) 731359944 Información oficial sobre el partido 731359944 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido 3 - 0 Paulista de Jundiai Alineación oficial del equipo 'Paulista de Jundiai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AbreuTeam Alineación oficial del equipo 'AbreuTeam' en el partido 2 - 0 Paulista de Jundiai Alineación oficial del equipo 'Paulista de Jundiai' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AbreuTeam

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Pep Faner va pentinar un córner cap al segon pal que Tommi Kerttula va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): AbreuTeam va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 68, quan Milimir Carli, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Javier Prieto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a AbreuTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): AbreuTeam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Giorgio Cannella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pep Faner va rebre molts aplaudiments. Al minut 22 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Javier Prieto va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AbreuTeam.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 28 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Dimitar Dunkov va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 52 podia haver acabat en gol, però Uri Borges va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Ádám Kenderesi de AbreuTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Paulista de Jundiai

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Hoyo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Luigi Taini al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Javier Hoyo es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 64, però el porter va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Vítězslav Kmeťo quasi aconsegueix empatar per Paulista al minut 67, però Adrián Magariños Blanco va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.