Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731359669

Amistoso (Int., RC) 731359669 Información oficial sobre el partido 731359669 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido 4 - 0 bad001 Alineación oficial del equipo 'bad001' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido 6 - 0 bad001 Alineación oficial del equipo 'bad001' en el partido
Tiene mala suerte 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules Villena

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Hércules sabia com jugar al contraatac, i al minut 23, Sandro Benlloch va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Tapabrata Sarangi va incrementar l'avantatge de Hércules amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Hércules va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Maksim Gustov des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Enaitz Atxustegi es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Maksim Gustov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hércules se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hércules va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Enaitz Atxustegi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ezkidi Jauregibehere. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Tapabrata Sarangi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 85 podia haver acabat en gol, però Iulian Cunţan va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Soltero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Tapabrata Sarangi de Hércules va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

bad001

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Sebastian Conţolencu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manolo Tamariz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 206 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Dan Caleap va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Daniel Coporan va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.