Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731358009

Amistoso 731358009 Información oficial sobre el partido 731358009 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Atlético Gondolin Alineación oficial del equipo 'Atlético Gondolin' en el partido 4 - 1 La Marimorena Alineación oficial del equipo 'La Marimorena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Gondolin Alineación oficial del equipo 'Atlético Gondolin' en el partido 2 - 0 La Marimorena Alineación oficial del equipo 'La Marimorena' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Gondolin

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Ryszard Sobkowiak va donar a Atlético un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Atlético va aconseguir el 2 - 0 quan Jesús Pessarrodona va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Atlético va obtenir un penal al minut 24, que va llançar a la perfecció Ryszard Sobkowiak. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Atlético va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Pessarrodona des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Ryszard Sobkowiak quasi dona a Atlético l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ryszard Sobkowiak de Atlético va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guillermo López Jiménez al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Felipe Entralgo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ryszard Sobkowiak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

La Marimorena

Goles Goles

  • 154 Minuto 85 (Gol de penalti): Marimorena va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Jordi Boix.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jordi Boix quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Otakar Minařík de Marimorena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.