Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731355277

Amistoso (Int.) 731355277 Información oficial sobre el partido 731355277 en Hattrick

15.05.2024 12:45:00

Crnovljeva momcad Alineación oficial del equipo 'Crnovljeva momcad' en el partido 3 - 4 Royal Albert FC 108 Reykjavik Alineación oficial del equipo 'Royal Albert FC 108 Reykjavik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Crnovljeva momcad Alineación oficial del equipo 'Crnovljeva momcad' en el partido 3 - 2 Royal Albert FC 108 Reykjavik Alineación oficial del equipo 'Royal Albert FC 108 Reykjavik' en el partido
Tiene un resultado normal 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crnovljeva momcad

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Miloš Nešković, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Miloš Nešković de Crnovljeva, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Crnovljeva una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Miloš Nešković, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Crnovljeva va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marc Xatruch va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Crnovljeva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Teut Kushi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Miloš Nešković del Crnovljeva ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Ljubiša Drulović de Crnovljeva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Royal Albert FC 108 Reykjavik

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Reykjavik van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 13, quan Halldór Ingi Olgeirsson va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Óli Goðason, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Halldór Ingi Olgeirsson va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Reykjavik van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Halldór Ingi Olgeirsson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Geirlaugur Baldursson de Reykjavik, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Helgi Baldvinsson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.