Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731354744

Amistoso (Int.) 731354744 Información oficial sobre el partido 731354744 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

Fortuna Brachelen Alineación oficial del equipo 'Fortuna Brachelen' en el partido 4 - 2 Club Deportivo Tenerife. Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Tenerife.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fortuna Brachelen Alineación oficial del equipo 'Fortuna Brachelen' en el partido 3 - 0 Club Deportivo Tenerife. Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Tenerife.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Brachelen

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Hannes Hellmonds va donar a Brachelen un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Brachelen sempre confia amb les genialitats d'en Germán Guzman; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Helge Rummert, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Brachelen.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Brachelen va obtenir un penal al minut 56, que va llançar a la perfecció Germán Guzman. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Helge Rummert va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Maximilian Schübbe, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Herwig Bodinski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jordi Masero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Club Deportivo Tenerife.

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats de Tenerife van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Ramón José Solís Pareja va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jimeno Arteaga era molt més ràpid que el defensa Paul Korngold. Al minut 75, el jugador de Tenerife va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Tenerife va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jimeno Arteaga no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Donnersberg de Tenerife va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.