Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353924

Amistoso (Int.) 731353924 Información oficial sobre el partido 731353924 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

SiNuHe_23 Alineación oficial del equipo 'SiNuHe_23' en el partido 0 - 4 LSO ZickZack Alineación oficial del equipo 'LSO ZickZack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SiNuHe_23 Alineación oficial del equipo 'SiNuHe_23' en el partido 0 - 2 LSO ZickZack Alineación oficial del equipo 'LSO ZickZack' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SiNuHe_23

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Enrique Núñez va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de James Odio, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Artur Petryk va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Freddie Pablo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Núñez de S23 es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

LSO ZickZack

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Lucas Spengler que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del ZickZack va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Florian Moréno, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ZickZack, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Valentin-Alexandru Fărăgău va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Alex Sandro Bezerra des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tigo Pieper va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Lucas Spengler de ZickZack va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ZickZack va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florian Moréno, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Després de 62 minuts, Alex Sandro Bezerra va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hatem Khayrat va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paweł Sufleta de ZickZack la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.