Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353568

Amistoso (Int., RC) 731353568 Información oficial sobre el partido 731353568 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido 4 - 5 CSA BOTOSANI Alineación oficial del equipo 'CSA BOTOSANI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido 1 - 4 CSA BOTOSANI Alineación oficial del equipo 'CSA BOTOSANI' en el partido
Tiene bastante suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC AldaiaX

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Rok Premrl de AldaiaX va demostrar les seves habilitats al minut 34 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Als 61 minuts, una gran jugada per l'esquerra de AldaiaX va acabar amb la pilota als peus de Kostas Achladakis que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): El AldaiaX no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Julio César Pérez Camacho es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Rok Premrl va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 4-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jesús Jordá no va ser aprofitada per en Sunay Hatibarua que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 290 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Rok Premrl s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Jordá estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sunay Hatibarua, als 67 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Julio César Pérez Camacho de AldaiaX va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sustrai Agerretxe.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Sustrai Agerretxe de AldaiaX va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

CSA BOTOSANI

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador de BOTOSANI Timothy Uche va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, BOTOSANI va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Quirino Ferrandino, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Thawee Thepkanjana va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Quirino Ferrandino, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BOTOSANI va ser finalitzada des de l'esquerra per Jakub Chlewicki al minut 87. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Başkan Vefik va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Vincent Onyango, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Vincent Onyango va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 59 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Başkan Vefik va servir per deixar enrere el gegant Kostas Achladakis al minut 59, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Başkan Vefik va deixar a Kostas Achladakis assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Tingleff de BOTOSANI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.